Ny hjemmeside for Berger og Svelvik O-Lag

Postet av Berger og Svelvik O - Lag den 20. Jan 2022

Siden 1999 har Berger og Svelvik O-Lag hatt en hjemmeside på internett med samme design. Vi var tidlig ute når vi startet, men siden har nok vært gammeldags i mange år.

Nå har vi flyttet over til IdrettenOnline sin løsning. Denne benyttes av mange idrettslag og er også plattformen til nye turorientering.no som kommer våren 2022. 

På vår gamle løsning ligger det mye historisk informasjon som vi vil ta vare på og vi vil også legge ut deler av det her etter hvert. Ønsker du å se etter noe spesielt på den gammle løsningen så er den fortsatt tilgjengelig på http://bos.idrett.no.datasenter.no/.Ny Trimtex Element Plus dress er på vei

Postet av Berger og Svelvik O - Lag den 6. Jan 2022

I romjulen gikk vi ut med et hyggelig tilbud på Trimtex Element Plus dress i BOS design. Element Plus er en treningsdress spesielt godt egnet til skiturer og annen bruk på kaldere dager. Vi satser på at de nye fine dressene er klare tidlig i februar.
1 Kommentar

Kneskjælven 2021

Postet av Berger og Svelvik O - Lag den 5. Jan 2022

Den 39. utgaven av Berger og Svelvik O-Lag's populære langdistanseløp Kneskjælven, ble arrangert lørdag 6. november i et strålende vær. Løpet som er ca. 17 km langt går fra Stomperuddalen i Nesbygda og ut til Berger Skole.


Årets vinner ble Jens Kristoffer Dyrdal fra Berger IL på tiden 2.09.24. Tett bak fulgte klubb kompis Sivert Ekroll. Ingunn Opsal-Hersleth ble beste dameløper med den beste tiden i Kneskjælvens historie for damer med tiden 2.11.45.


Årets løype gikk veldig langt mot øst med blant annet matstasjon på Vassås og publikumsstrekk mot Skalland. Årets kart kan du ser her og her.


For første gang ble Kneskjælven arrangert med Emit sine berøringsfrie poster og emiTag brikker. Det var nok en del som hadde litt for store forventninger til dette med berøringsfritt og som "slurvet" litt med postarbeidet. Resultatet ser vi på resultatlisten hvor mange mangler noen post stemplinger. Juryen må nok være litt strengere neste år.


På grunn av korona epidemien ble det ikke noen bankett i år, men premier og merker ble delt ut i målområdet. Det ble også flott luer til alle deltakere. De som fikk merker for flest deltakelser var:

  • Håvard W. Pettersen, 35 ganger
  • Svein Olav Vik, 30 ganger
  • Davin Ekroll, 25 ganger
  • Frode Nebell, 20 ganger

Hele Adelskalenderen kan sees på egen side i menyen til venstre.


Berger og Svelvik O-Lag retter en stor takk til alle som gjør dette løpet mulig. Det er en stor gruppe arrangører som er i sving i mange timer for at løperne skal få en fin tur gjennom Svelvikmarka og ikke minst en hyggelig velkomst på Berger skole.


Og så må vi selvfølgelig som vanlig takk Odd Berle og gjengen som hvert år stiller opp med en privat “matstasjon” på slutten av løpet. Dette er noe alle løperne setter utrolig stor pris på.


Mange flotte bilder ligger på Berger og Svelvik O-Lag sine Facebook sider.