Kneskjælven 2022

Postet av Berger og Svelvik O - Lag den 19. Sep 2022

Berger og Svelvik O-Lag ønsker alle velkommen til den 40. utgaven av vårt langdistanseløp Kneskjælven. Løpet går fra Stomperuddalen i Nesbygda og ut til Berger Skole og er på ca 16 kilometer. Detaljert innbydelse og mulighet for påmelding vil snart komme på https://bos.idrett.no, men vi håper alle allerede nå setter av dagen. Enten det er som løper, arrangør eller tilskuer.

Viktige linker:

Innbydelse:    https://bos.idrett.no/p/64273/kneskjaelven

Påmelding: https://bos.idrett.no/events/p/1000077114/kneskjaelven-2022

Startliste: http://brikkesys.no/startliste.php?id=4929

Online resultater: https://10d.no/

Resultater: http://brikkesys.no/result.php?id=4929

Turorienteringsposter i Svelvik sentrum

Postet av Berger og Svelvik O - Lag den 1. Jul 2022

På vårt nye kart Svelvik Ungdomsskole som dekker den søndre delen av Svelvik sentrum har vi nå hengt ut 12 tur-o poster. Dette er en svært enkel tur på ca 3,5km som kan gjennomføres av absolutt alle. Vi anbefaler parkering ved Svelvik Samfunnshus og at postene tas i rekkefølge. Da får du deg en fin tur rundt det gamle Rådhuset i Svelvik, Tømmerås skole, Svelvik Ungdomsskole og ut mot Svelvikstrømmen og Batteriøya. Dette er et gratis tilbud hvor kart og postregistreringer kun skjer på turorientering.no og i app'n Turorientering. 

Postene er 15x15cm og det er informasjonen på klistrelappen som er relevant for turorientering.

Vi ønsker alle en flott tur i den søndre delen av Svelvik sentrum.Alle 120 Tur-O postene i Svelvikmarka er nå klare

Postet av Berger og Svelvik O - Lag den 12. Apr 2022

Da er vi endelig klare med ny sesong av Turorientering i Svelvikmarka. 120 poster er på plass i skogen på kartene Røysjø Øst, Ebbestadkollen, BOS Hytta og Brånaåsen Nord. 

Våre tradisjonell deltakerkonvolutter selges hos KIWI Bjørnstad og i egen postkasse på garasjen i Østlia 14. Du kan også kjøpe kart og registrere poster på https://www.turorientering.no/Svelvik. Det finnes også en egen app som heter Turorientering som du kan bruke både for å se på kart og ikke minst registere poster. Denne anbefaler vi da det både er gøy og enkelt. Så nå er det bare å glede seg til 120 flotte turmål i Svelvikmarka.30 Tur-O poster på Ebbestadkollen er nå klare

Postet av Berger og Svelvik O - Lag den 1. Apr 2022

Da er de 30 første postene i Svelvikmarka hengt ut. Området er Ebbestadkollen som ligger nord for Svelvik sentrum og vest for Drammensfjorden. Inntil videre er kartet kun til salgs her på https://www.turorientering.no/v/orienteering/organizer/458

Så må vi skryte litt ekstra av strekket mellom post 59 og 60. Her ser det kanskje ikke spesielt fremkommelig ut på kartet, men det er faktisk utrolig flott. Ny hjemmeside for Berger og Svelvik O-Lag

Postet av Berger og Svelvik O - Lag den 20. Jan 2022

Siden 1999 har Berger og Svelvik O-Lag hatt en hjemmeside på internett med samme design. Vi var tidlig ute når vi startet, men siden har nok vært gammeldags i mange år.

Nå har vi flyttet over til IdrettenOnline sin løsning. Denne benyttes av mange idrettslag og er også plattformen til nye turorientering.no som kommer våren 2022. 

På vår gamle løsning ligger det mye historisk informasjon som vi vil ta vare på og vi vil også legge ut deler av det her etter hvert. Ønsker du å se etter noe spesielt på den gammle løsningen så er den fortsatt tilgjengelig på http://bos.idrett.no.datasenter.no/.