Årsmøte 2022

Postet av Berger og Svelvik O - Lag den 16. Feb 2023

Berger og Svelvik O-Lag arrangerer Årsmøte for sesongen 2022 tirsdag 28. mars kl. 18.00 hos Trude og Håvard i Østlia 14. Sakslisten blir i henhold til o-lagets vedtekter.
Vi ønsker alle medlemmer velkommen og håper så mange som mulig av dere har mulighet til å delta.Kneskjælven 2022

Postet av Berger og Svelvik O - Lag den 19. Sep 2022

Berger og Svelvik O-Lag ønsker alle velkommen til den 40. utgaven av vårt langdistanseløp Kneskjælven. Løpet går fra Stomperuddalen i Nesbygda og ut til Berger Skole og er på ca 16 kilometer. Detaljert innbydelse og mulighet for påmelding vil snart komme på https://bos.idrett.no, men vi håper alle allerede nå setter av dagen. Enten det er som løper, arrangør eller tilskuer.

Viktige linker:

Innbydelse:    https://bos.idrett.no/p/64273/kneskjaelven

Påmelding: https://bos.idrett.no/events/p/1000077114/kneskjaelven-2022

Startliste: http://brikkesys.no/startliste.php?id=4929

Online resultater: https://10d.no/

Resultater: http://brikkesys.no/result.php?id=4929

Turorienteringsposter i Svelvik sentrum

Postet av Berger og Svelvik O - Lag den 1. Jul 2022

På vårt nye kart Svelvik Ungdomsskole som dekker den søndre delen av Svelvik sentrum har vi nå hengt ut 12 tur-o poster. Dette er en svært enkel tur på ca 3,5km som kan gjennomføres av absolutt alle. Vi anbefaler parkering ved Svelvik Samfunnshus og at postene tas i rekkefølge. Da får du deg en fin tur rundt det gamle Rådhuset i Svelvik, Tømmerås skole, Svelvik Ungdomsskole og ut mot Svelvikstrømmen og Batteriøya. Dette er et gratis tilbud hvor kart og postregistreringer kun skjer på turorientering.no og i app'n Turorientering. 

Postene er 15x15cm og det er informasjonen på klistrelappen som er relevant for turorientering.

Vi ønsker alle en flott tur i den søndre delen av Svelvik sentrum.Alle 120 Tur-O postene i Svelvikmarka er nå klare

Postet av Berger og Svelvik O - Lag den 12. Apr 2022

Da er vi endelig klare med ny sesong av Turorientering i Svelvikmarka. 120 poster er på plass i skogen på kartene Røysjø Øst, Ebbestadkollen, BOS Hytta og Brånaåsen Nord. 

Våre tradisjonell deltakerkonvolutter selges hos KIWI Bjørnstad og i egen postkasse på garasjen i Østlia 14. Du kan også kjøpe kart og registrere poster på https://www.turorientering.no/Svelvik. Det finnes også en egen app som heter Turorientering som du kan bruke både for å se på kart og ikke minst registere poster. Denne anbefaler vi da det både er gøy og enkelt. Så nå er det bare å glede seg til 120 flotte turmål i Svelvikmarka.30 Tur-O poster på Ebbestadkollen er nå klare

Postet av Berger og Svelvik O - Lag den 1. Apr 2022

Da er de 30 første postene i Svelvikmarka hengt ut. Området er Ebbestadkollen som ligger nord for Svelvik sentrum og vest for Drammensfjorden. Inntil videre er kartet kun til salgs her på https://www.turorientering.no/v/orienteering/organizer/458

Så må vi skryte litt ekstra av strekket mellom post 59 og 60. Her ser det kanskje ikke spesielt fremkommelig ut på kartet, men det er faktisk utrolig flott.