boslogo.gif (3884 bytes) Tur-O
Hovedside
Hva er Tur-O

Tur-O i Svelvikmarka

BOS har arrangert Turorientering (Tur-O) en rekke år i Svelvikmarka med svært god deltakelse. Turorienteringen foregår ofte på et eller to av kartene Bollstein, Gullsåsen eller Ebbestadkollen. Hvert år er det godt over 100 personer som deltar på Turorientering i Svelvik. Årets opplegg er i samarbeid med Berger IL og Nesbygda IF. Det betyr at du får kart og klippekort til det som tidligere var tre forskjellige arrangementer i samme konvolutt. Sesongen 2018er den 41. i rekken med Tur-O i Svelvikmarka.

Informasjon om Tur-O 2018

I denne informasjonen vil du finne en del generelle regler for tur-o tilbudet i Svelvikmarka.

Du finner oss nå også på http://turorientering.no/svelvik. Her kan du registrere din deltakelse elektronisk.

Hva er Tur-O

Jo, det er først og fremst et tur- og trimtilbud hvor alle kan delta. Tur-O passer for alle: familier og enslige, unge og gamle, trente og utrente. Du bestemmer selv når du vil ta postene, hvilken runde du vil gå og hvor mange poster du vil ta av gangen.

Deltakerkonvolutt med alt av materiell koster i år kroner 150,-. I denne følger det med et klippekort. Ekstra klippekort for andre familiemedlemmer koster kroner 50,-. Vi beholder altså prisen selv om du nå får tre ganger så mange kart og hele 120 poster å jakte på.

Når

Vi starter søndag 13. mai med åpningsdag på Brentåsen (rett ved snuplassen øverst i Mariås). Her blir det salg av deltakerkonvolutter og premier fra fjorårets sesong. Etter dette selges deltakerkonvolutter hos KIWI Bjørnstad. Du kan betale med Vipps.

Postene henger ute ut til 16. september.

Postplassering

Det kan lønne seg å ta postene i nummerrekkefølge. Studer kartet før du går ut og planlegg hvilken runde du vil ta. Postene. er markert i terrenget med rød/hvite postflagg og en klippetang som henger i en snor nær flagget. Ikke klipp i postflagget!!!!!!

Feil med postene bes starks meldes til undertegnede!

Kontrollkortet / klippekortet

På kortet finner du ruter med tall etter bokstaver som tilsvarer merkingen på postflagget, samt kort beskrivelse av kartdetaljen der posten er plassert i terrenget. Husk å klipp i riktig rute på kontrollkortet før du går fra posten! I deltakerkonvolutten finnes bare et klippekort. Hvis det er flere personer som går sammen, kan dere få kjøpt ekstra kort for kr. 50,- i de vanlige utsalgsstedene våre. For å bli registrert må hver deltaker ha sitt eget kontrollkort.

Innsending av klippekort

Kortet bør leveres til undertegnede så snart dere har fullført årets Tur-O og senest 1. oktober. Husk påføring av navn, adresse og fødselsår. På grunn av statistikkføring vil vi gjerne ha kortet ditt selv om du ikke har vært på nok poster til å få et merke.

Merkekrav

  • Under 10 år: 15 poster
  • Under 12 år / over 65 år: 40 poster
  • Alle andre: 50 poster

Eget kart for de under 10 år

Det vil bli gitt ut et eget kart i målestokk 1:5000 med minimum 15 poster (samme poster som på hovedkartet). Dette er gullmerke kravet for alle under 10 år. Kartet følger med i deltakerkonvolutten og være tilgjengelig online.

Merkeutdeling

Vil skje på neste års åpningsdag hvis ikke annet annonseres. Merker kan man også få ved å kontakte Trude Hansen.

Berger og Svelvik O-Lag ønsker alle gamle og nye Tur-O deltakere velkommen til nok en sesong med turorientering i Svelvikmarka.

 

Trude Hansen
Østlia 14
957 48 407

 

Hit Counter 
Denne siden ble oppdatert 09.01.06 09:13